Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2014 07:41 - Колко съдии има уволнени за една година?
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 298 Коментари: 0 Гласове:
1



Аз знам само за няколко - Мирослава Тодорова. Имаше някакво дисциплинарно производство спрямо нея, защото забавила да напише мотивите по няколко дела и то яко ги забавила само с "няколко" години. Имала и случай, по който има произнесена присъда за разпространение на наркотици и то в самия затвор, а човекът спокойно си излязъл навън, щастлив, че Тодорова го е "забравила". Някои казват, че Тодорова първа започнала да критикува работата на ВСС и затова била уволнена. Други казват, че била в конфликт с тогавашния министър на вътрешните работи човек - Цветанов. Нали си спомняте как той я нарече "съдия на мафията", а тя се закани да го съди. Знае ли човек истината при тази запечатана в себе си съдебна система.


Съдия Мими Петкова от СГС също забравяла да пише мотиви. И уволнението е било "крайна мярка". То не са били преди това предлагана помощ, разтоварена програма,  предупреждения. Демек повече не се търпи...


Преди време прокурор Кокинов коментираше с премиера Борисов кариерното си развитие по телефона. Както се казва, оставам това без коментар...


Сега подхванаха съдия Ченалова, след като френския посланик я "натопи" образно казано в ефира на една национална телевизия, че е "съдийствала" в полза на мафията, като при това е засегнат интересът на собственик на френска фирма в България.
Та трябва ли един посланик на чужда държава да ни казва нещо, което ние си знаем така или инаме и никой не си мърда пръста да го поправи.

Някакъв съдия по вписванията беше уволнен в Силистра, заради невписана ипотека.


За други не се досещам. И да има, те са капка в морето и само показват закостенелостта на системата и че оттам се излиза само ако хептен я караш едно към гьотьоре или ако се "издърлиш" на управляващите или на някой мастит висш съдия от ВСС.

На това му викам наистина "затворена система". Затворена за нас, избирателите. И затова доверието в тази система не надхвърля 10%. Ако аз работех в институция, която има такова ниско доверие в обществеността, щях да умра от срам, а на тези не им пука. Наистина както се казва в една песен, "някой трябва да изхвърли боклука".









Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3238060
Постинги: 6936
Коментари: 4324
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930